IJsclub Nieuws

IJsclub Eendracht Reduzum
Secretariaat: Karin Bakker
Master Gorterstrjitte 23
9008 TC Reduzum
tel nr.600128
karinbakker1010@outlook.com


10 februari 2021

Goed nieuws voor de schaatsliefhebbers, de ijsbaan is open!

Om de ijsbaan te kunnen openen dit winterseizoen, moeten we ons als ijsclub houden aan een protocol/stappenplan n.a.v. de maatregelen rond Covid-19. Het Bestuur heeft dit stappenplan (waarin opgenomen de KNSB maatregelen)opgesteld. Op de dag van de opening wijzen we een corona coördinator aan die checkt of de maatregelen worden nageleefd. De maatregelen die we in acht nemen zijn als volgt:

  • We hebben een gescheiden in- en uitgang. De ingang is via het bruggetje en de uitgang via de oprit. Dit is met borden aangegeven.
  • IIsbaantinte is gesloten, onderbinden van de schaatsen kan alleen buiten.
  • Koek-en-zopie is niet aanwezig.
  • We organiseren geen wedstrijden.
  • Er is een maximum aan het aantal schaatsers wat toegelaten kan worden. De corona coördinator geeft aan wanneer dit maximum is bereikt.
  • De baan is alleen open voor leden van de ijsclub.
  • Zitplaatsen zijn gemarkeerd (1,5 meter).

De openingstijden zijn 14:15 – 17:30 uur en 18:30 -20:00 uur. In overleg is er eventueel  s ‘ochtends wel mogelijkheid om gebruik te maken van de ijsbaan. Neem hiervoor even contact op met 1 van de bestuursleden. Voorzitter Jelle Roorda telnr. 06-24792906/601064 Penningmeester/ledenadministratie Yfke Boersma 06-14700486/601607

Samengevat: alléén leden van IJsklub “Eendracht Reduzum e.o.” hebben dus toegang. Het is niet mogelijk om ter plekke lid te worden, de iisbaantinte is gesloten. Er is geen koek-en-zopie.

Wil je nog lid worden meld je dan van te voren aan bij Yfke Boersma(yfke@upcmail.nl) of Karin Bakker (Karinbakker1010@outlook.com). Wij sturen u dan een machtigingsformulier die u dan gelijk mee kunt nemen naar de baan. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met 1 van de bestuursleden.

Wij zijn blij dat we iedereen de mogelijkheid kunnen geven om op de ijsbaan te schaatsen. We stellen het dan ook erg op prijs dat iedereen zich aan de regels houdt.

Bestuur IIsklub Eendracht Reduzum e.o.