Gymnastiekvereniging

Gymnastiekvereniging Stânfries
www.gymnastiekstanfries.nl
gvstanfries@outlook.com


Gymvereniging Stanfries start weer!

De gymnastiekvereniging in Reduzum start weer! En wel met drie verschillende lesprogramma’s voor kinderen en senioren! Doe jij mee?

  • Vanaf 26 oktober: iedere dinsdag 16:00 – 17:00 uur gym voor kinderen van 6 – 12 jaar door juf Marjet
  • Vanaf 28 oktober: iedere donderdag 16:15 – 17:00 uur peuter- en kleutergym door juf Maartje en juf Lotte
  • Vanaf 29 september: iedere woensdag 9:00 – 10:00 uur bewegen voor ouderen door trainer Grada

Wat gaan we doen?
Voor de peuters en de kleuters
Peuter- en Kleutergym helpt jonge kinderen bij het ontwikkelen van goede motorische- en sociale vaardigheden. Spelenderwijs leren, doen en durven ze van alles! Tijdens de les wordt kennis gemaakt met gymtoestellen, ritme en balspellen. Maartje Schuurmans en Lotte Broersma staan klaar om de allerkleinsten volop plezier te laten beleven! Met eigen muziek van Lotte en de turn ervaring van Maartje zetten deze juffen een unieke les neer!

Voor de kinderen
Kinderen van 6 – 12 jaar gaan aan de slag met gymnastiek en turnoefeningen met Marjet Waldram! Juf Marjet biedt als turnster volop uitdaging voor jongens en meisjes! De les bestaat uit een combinatie van oefeningen op de vloer, gymtoestellen en spelvormen. Elk onderdeel vraagt weer andere motorische vaardigheden, maar ook sociaal contact is heel belangrijk. Heb je goed leren bewegen? Dan helpt Marjet je bij het durven! Ga jij de uitdaging aan?

Voor de senioren
Vitaal blijven doen we door te werken aan onze fysieke gezondheid en sociale contacten. Daarom is de les Bewegen voor ouderen geschikt voor iedereen die vitaal oud wil worden. Een les vol pit en plezier onder motiverende aanmoediging van Grada. Alle spiergroepen komen aan bod, zodat jij ervoor zorgt dat jouw lichaam het dagelijkse leven aan kan.

Demo op 9 oktober
Op 9 oktober is het feest! Dan organiseert Gymnastiekvereniging Stanfries van 14:30 – 16:30 uur een demo in de gymzaal in Reduzum. Volop vertier voor jong en oud. Kom langs, kijk je ogen uit en vier mee! Houd voor informatie www.gymnastiekstanfries.nl en social media in de gaten!

Sporten met subsidie
Sporten moet voor iedereen mogelijk zijn. Voor financiële ondersteuning bij sporten voor kinderen is er het jeugdfonds sport en cultuur. Meer informatie is te vinden op www.jeugdfondssportencultuur.nl

Volg ons via de website en social media
Er volgt natuurlijk nog veel meer leuke informatie! Kijk vooral op onze nieuwe website: www.gymnastiekstanfries.nl en volg de Facebookpagina Gymnastiek Stanfries.