M.Hol Mediation

M.Hol Mediation, Coaching, Training en Advies
Tel. 06 2381 2281
De Trije Romers 13
9008 TR Reduzum
info@mholmediation.nlwww.mholmediation.nl


Mediation: Samen werken aan een oplossing
Mediation is bemiddeling in een conflict tussen partijen. Ik richt mij met name op (echt)scheidingen en zakelijke- en arbeidsconflicten. In mediation gaat het erom dat jullie zelf, als cliënten, tot oplossingen komen. Dit is mogelijk nadat partijen naar elkaar hebben kunnen uitspreken wat voor hen belangrijk is.
Als procesbegeleider help ik jullie in elkaars schoenen te staan maar nodig ik jullie ook uit om alles wat een oplossing in de weg kan staan bespreekbaar te maken. Belangrijker dan het type conflict is jullie wens om het geschil zonder tussenkomst van de rechterlijke macht op te lossen.
Coaching: What is your why?
Hoe vind je de juiste balans? Waarvan krijg jij energie? Hoe leer je ‘nee’ zeggen? Hoe werkt het ‘kledingkastprincipe’? Hoe tevreden ben jij over jouw leven? Wat zou je eigenlijk het liefst willen? Hoeveel heb jij op je bordje en hoeveel kun je werkelijk op? Wat zou jij eigenlijk anders willen in je leven? Waarom lopen jouw relaties steeds stuk? Hoe ga je om met die muppets in jouw hoofd? Hoe kom je van die piekergedachten af? Zie je hier vragen tussen die jou bekend voorkomen? Als je dingen anders wilt doen of uit een negatieve spiraal wilt stappen kan coaching misschien helpen.
Voor trainingen, opleidingen en interim-management zie www.mholmediation.nl