Montagemarkt Grou


Montagemarkt Grou
Buorren 19, 9008 SV Reduzum
0566 840367
info@montagemarkt-grou.nl


MontageMarkt is een landelijk concept, gericht op het leveren van geïsoleerde en ongeïsoleerde beplating voor daken en gevels. Vanuit de grote voorraad kunnen de panelen snel worden geleverd. Ook alle benodigde accessoires voor de montage worden uit voorraad geleverd. Denk hierbij aan zetwerk en schroeven. Naast dat sandwichpanelen uit voorraad geleverd kunnen worden, leveren we deze ook rechtstreeks uit de fabriek van FALK, op maat gemaakt, in de kleur, dikte en profilering zoals u wenst.
MontageMarkt vervult de groothandelsfunctie van FALK. Momenteel zijn er 3 vestigingen in Nederland (Ede, Waalwijk en Reduzum). Het is de doelstelling om met MontageMarkt een landelijke dekking voor sandwichpanelen en bijbehorende accessoires te realiseren.
Met een eigen bezorgservice wordt de beplating én toebehoren vlot aan huis bezorgd voor zakelijke en particuliere toepassing.
Doordat MontageMarkt Grou groeiende is en de huidige terreinen en kantoren te klein worden in Reduzum, is er een kavel aan “de Klif” in Grou aangekocht. Hier wordt een prachtige nieuwe hal met kantoren, zagerij en showroom gerealiseerd.
Vanaf medio 2020 hopen we hier nog efficiënter te kunnen werken.