Agridek BV

agridek-pngAgridek B.V .
Jan Sake Bosch
Buorren 5
9008 SV, Reduzum
06 13 45 50 14
www.agridek.nl
info@agridek.nl


Kwalitatief goed ruwvoer is een must voor een hogere melkproductie en een verbetering van de winstmarge. Agridek is van mening dat kwalitatief goede, constante en betaalbare ruwvoer te bereiken is door gebruik te maken van volledige lasagnekuilen. Om deze methode van kuilen optimaal te kunnen benutten heeft Agridek een aantal innovatieve producten op de markt gebracht. De adviseurs van Agridek zijn van agrarische komaf en zijn in staat om uw bedrijfsvoeding te begrijpen en zo een passende producten aan te bieden voor uw bestaande en toekomstige situatie.
De afdekoplossingen van Agridek
Agridek biedt een breed scala aan producenten aan om het afdekken van ruwvoer te verbeteren, te versnellen en te vergemakkelijken. Voor iedere veehouder is er een product op maat. Tijdens een vrijblijvend advies gesprek kan de complete situatie besproken worden, waarbij samen gezocht wordt naar de beste totaaloplossing.
  • Agridek Afdekkleed; een herbruikbaar afdekkleed waarbij geen zandslurven, banden of windkleden nodig zijn.
  • Portaalsysteem; compleet afdeksysteem, waarbij grootschalige lasagnekuilen snel en efficiënt worden afgedekt, ook in de winter.
  • Railsysteem; railsysteem geschikt voor silo’s waar geen ruimte naast de silo gegenereerd kan worden. Ook toepasbaar in de winter.
  • Haspelsysteem; de arbeidshulp bij afdekken met traditioneel landbouwplastic.
  • Haspelsysteem XL: grote versie van het haspelsysteem, waarbij het Agridek Afdekkleed gebruikt kan worden.
  • Waterslangen; ter vervanging van zowel zandzakken als autobanden.

foto_agridek_portaalsysteem_silo_18x2x3afdekinovatie